Vill du vara med och utveckla din tjänst? Vi söker en VA-ingenjör!

Nu söker vi dig som vill vara med och forma din tjänst som VA-ingenjör. Den här tjänsten utformas nämligen delvis utifrån dina erfarenheter och kunskaper, vilket gör dig unikt delaktig i att styra din tjänst på bäst sätt mot våra gemensamt uppsatta mål.

I den här tjänsten får du en mix av bland annat projektledning, upphandlingar och kontakter med byggherrar och entreprenörer. Förutom det kommer du även att vara ett stöd vid kundrelaterade frågor och medverka i arbetet med förnyelse- och underhållsplanering bland mycket annat.

Du har ingenjörsutbildning eller annan erfarenhet vi bedömer likvärdig. Som person är du strukturerad och analytisk, med god samarbetsförmåga. Du har också god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift.

Låter det som klippt och skuret för dig? Välkommen med din ansökan! På HEMAB vill vi ligga i framkant när samhället utvecklas och våra uttalade mål är att vara en attraktiv, säker arbetsplats fylld med kreativitet och nytänkande. Vi vill också bidra till ett hållbart Härnösand som man vill leva i och besöka.

Läs mer om tjänsten och oss på www.hemab.se/jobb Länk till annan webbplats.. Välkommen med din ansökan senast den 6 oktober!

Kontakt

Samtliga kontaktuppgifter till ansvarig chef, fackliga företrädare etc finna angivna i den länkade annonsen.