Vi söker en vikarierande HR-administratör

Vill du vara med och bidra till en meningsfull HR-verksamhet? Vi söker nu en kollega som vill arbeta administrativt i våra HR-processer och bidra till en smidig och effektiv hantering av HR-relaterade uppgifter, samt stödja våra medarbetare och chefer.

Vår kollega ska gå på föräldraledighet så därför söker vi nu en engagerad och strukturerad HR- administratör som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

Om jobbet

Hos oss får du ansvara för både löneadministration och HR-processer för att säkerställa att våra anställda får bästa möjliga stöd. Du förväntas kunna ge råd kring kollektivavtal, löneberäkning, pensionsfrågor, ta fram statistik och rapporter bland mycket annat.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du är kvalitetsmedveten och gärna tänker utanför boxen, självgående, drivs av utmaningar och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det som hand i handske för dig? Då tycker vi att du ska läsa mer om tjänsten och ansök redan idag! Länk till annan webbplats.

Kontakt

Ansvarig chef för rekryteringen samt facklig företrädare står angivna i den fullständiga annonsen. Välkommen med din ansökan!